söndag 24 februari 2013

Lite snyggingar



Riktigt fin poster från Society6.com , jag älskar de rosa och bruna färgerna.

Bild: Iittala

 Börjar bli sugen på att köpa lyktor i alla dess färger och högst upp på listan står
den nya laxrosa, skogsgrön och klarglas. Men den bruna är ju också hur fin som helst. 

Och när jag satt och kollade igenom bloglovin så såg jag via Weronica att den finaste elefantbrickan har kommit ut i finfin rosa. Kunde inte gå miste om den så den blev beställd på en gång. Tänk om den skulle ta slut och aldrig mer skulle komma. Katastrof nästan, eller hur?

lördag 16 februari 2013

Silver och Koppar



Så väldigt fina planteringsstickor av Malin Lindner med märket Mile. Stickorna är i borstad koppar och så fina de skulle bli i en kruka eller två. Och bokmärket i sterlingsilver. Så otroligt fint och skapat med kärlek. Det ser man ju på långt håll. 


fredag 15 februari 2013

Grönt och skönt



Så tråkiga krukor jag har ser jag nu. Nåja, det får vara som det är. Den blå hortensian lyser i alla fall upp den sega vardagen så här i februari. Men! Snart är det faktiskt Mars! Och ni vet ju att ha man klarat så här lång vinter så klarar man lite till. Snart dags att ta fram trädgårdsböcker och drömma sig bort lite. I år planerar jag att piffa till vårt uterum. Grönt och skönt är rubriken till detta!

torsdag 14 februari 2013

love love love



Så underbar poster. Inga ord behövs.

Kärlek till er på alla hjärtans dag!

Hjärtans dag och lite nytt



När Hedvig fyllde 4 år så fick hon en gunga som vi satte upp i en av takbjälkarna. Hon gillar den inte och tycker att den är svår att gunga på. Däremot så gillar alla andra rara ungar den. Så den hänger kvar där som lite bjudgodis till lekkamraterna. Signe däremot kommer nog att kasta sig över den så snart hon lärt sig hur den fungerar. Hon är inte rädd för mycket den tösen. 




Vi satte upp tavellister på Hedvigs vägg och ramade in några posters som stått och väntat alldeles för länge. Så nu börjar det faktiskt att bli klart i barnens rum, bara lite småfix kvar. Som faktiskt kan dröja hur länge som helst innan det är fixat. Ni vet hur det är va?




Och så var det ju alla hjärtans dag i dag. Hoppas att ni har haft en fin en.

onsdag 13 februari 2013

Energikick deluxe



Är det inte fantastiskt? Tänk att man kan bygga ett sånt här växthus med sina bara händer. Som Julias man Calle har gjort. Kolla golvet, kolla fönstren.. Så jäkla fint så det gör ont nästan. I sommar ska jag visst åka dit och dricka saft och dricka hallongrottor. De bestämde jag visst alldeles nyss. Spana in kategorin Växthus på www.juliasvitadrommar.blogspot.com och dröm er bort en liten smula.

fredag 8 februari 2013

And the daylight is back




Dagsljuset är tillbaka. Kameran åker genast fram när solen visar sig. Ljuset som letar sig in genom fönstren gör mig piggare och drömmande. Om att cykla till jobbet i slitna jeans och tunn tröja. Äta lunch ute i solen, åka till stranden med barnen... En tid som nu är framför oss och som kommer ganska snart. Men utan den kalla vintern hade vi inte njutit riktigt lika mycket av sommaren, eller hur!? 

I dagarna har jag planerat in en storstädning av min garderob. Jag har en hel del kläder, men använder samma nästan hela tiden. Ni som känner mig vet. Svarta jeans, svarta kängor, svart tröja. Eventuellt att jag piffar till det någongång med leoprint, randigt eller kanske något grönt eller vitt. Jag har inte tänkt göra det så mycket mer spännande tyvärr men jag tänkte se över och uppdatera. Jag köpte mig en väska modell större häromdagen, som rymmer massor av saker. En mindre weekend väska kan den också få tjänstgöra som. Och hörlurarna som jag fick av maken i julklapp. Ovärderliga! Hela familjen gillar dem.